top of page

sjamanistische coaching

Sjamanistische coaching

Jij bent degene met de sleutel tot groei zoals bij alle vormen van coaching of therapie! En ook bij sjamanistische coaching ga je tijdens de sessie vooral zelf aan de slag. Niemand anders kan jouw ‘rommel’ voor je opruimen of jouw problemen voor je oplossen.

In ons dagelijks leven dragen we patronen en andere rommel met ons mee van de generaties voor ons of bepaalde thema’s vanuit vorige levens die wel terug kunnen gaan tot 7 generaties. Vanuit een systemisch perspectief bekeken is het dan ook helemaal niet zo vreemd dat bepaalde thema’s in families een hardnekkige rol spelen. Je kunt hierbij denken aan heftige thema’s als misbruik of mishandeling maar ook wanneer je het bijvoorbeeld lastig vindt om keuzes te maken en te gaan staan voor jezelf. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat dit voortkomt vanuit een patroon of rol die je vervult en niet zozeer vanuit jouw authentieke zelf. Zo zijn er uiteraard nog veel meer voorbeelden te noemen waar sjamanistische coaching je bij kan helpen. Ook wanneer je ´slechts´ nieuwsgierig bent en eens wil gaan kijken wat zich aandient, is sjamanistische coaching ronduit verrijkend en verlichtend te noemen.

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel leuk en aardig maar hoe gaat het nu eigenlijk in zijn werk? Dit is over het algemeen een van de eerste vragen die ik krijg wanneer ik het over sjamanistische coaching heb. Nou; je sluit je ogen, onder mijn begeleiding gaan we een soort innerlijke reis maken. Deze reis gaat over het onderwerp of vraagstuk wat we op voorhand besproken hebben. Je bent volledig bij bewustzijn en gaat zelf aan de slag met het opruimen van je eigen rommel die op dat moment mag worden opgeruimd. Ik zit naast je om het proces te begeleiden en spannender dan dit is het eigenlijk niet. Ook voor sjamanistische coaching geldt, net als de ‘gewone’ coaching of coaching met paarden, dat het voor jou passend moet voelen. Mocht je nieuwsgierig zijn of toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen, ik vertel je er graag meer over! 

Duur

Tarief

Minimaal 1 uur en meestal niet

langer dan 2,5 uur

€80,- ​

Cursustraject

Ben je geïnteresseerd om jezelf meer te verdiepen in de sjamanistische leer en wil je jezelf leren helen dan is het mogelijk om een cursustraject aan te gaan!

De cursus is gebaseerd op een oeroude methode van helen welke is doorgegeven door Olga Kharitidi, een psychiater uit Novosibirsk (auteur van onder andere 'Het pad naar de sjamaan' en 'Meester van de dromen'). Ik ben bij één van haar studenten, Fransje Bik, in de leer gegaan om mezelf deze methode eigen te maken en mag deze methode ook weer doorgeven aan anderen. Binnen het cursustraject leer je de achtergrond van het Altai sjamanisme en ga je aan de slag om jezelf te leren helen zoals je dat doet binnen een sjamanistische coachsessie, echter ben je dan niet meer afhankelijk van de coach. De cursussen kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.

Tijdens de eerste cursus gaan we, onder andere, je begeleidende krachtdieren vinden, je leert pijnenergieën binnen jezelf helen, je leert je te verbinden met jouw eigen spirituele magiër en spirituele waarnemer, je leert te reizen als een sjamaan én je gaat jezelf weer verbinden met jouw spirituele bron. Je gaat in deze dagen dus leren hoe je jezelf kunt transformeren en grip krijgt op jouw heden en jouw toekomst!

 

 

 

Tijdens de tweede cursus ga je leren 'spelen' met datgene wat je in de eerste cursus hebt geleerd en jezelf nog verder verdiepen in deze sjamanistische methode van helen. Binnen de eerste cursus  heb je je gericht op meer persoonlijke helingen en in deze cursus leer je je 'Droom-Zelf' te worden en je eigen dromen te creëren met grenzeloosheid. Je wensen of je plannen zal je tot in details kunnen zien en de weg naar realisatie wordt je ook getoond! Aan het einde van de cursus heb je geleerd hoe je jezelf als 'instrument' in dienst kunt stellen van je zogenoemde 'Droom Genezer' waardoor je verder kunt met onbegrensde mogelijkheden!

Om deze cursus te kunnen volgen is het nodig dat je de eerste cursus al hebt gedaan.

 

 

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt! Mocht je interesse hebben om de cursus te volgen laat dan meteen in het contactformulier weten voor welke cursus je je in wilt schrijven. In overleg kunnen dagdelen aaneengesloten worden of online worden gegeven.  

Individueel

5 dagdelen                  €600,- ​

Groep (max 3/4)         

5 dagdelen                  €400,- ​ p.p.

Individueel

4 dagdelen                  €450,- ​

Groep (max 3/4)

4 dagdelen                  €350,-

Duur      Tarief
Duur      Tarief
bottom of page