top of page
_DSC0304.jpg

over mij

Over mij

Mijn naam is Jolin, (paarden) coach, van huis uit gedragswetenschapper én geschoold in de sjamanistische leer. Een bijzondere, maar ook een bijzonder praktische combinatie! En dat uit zich in alles wat ik doe. Ik hou ervan om te doen waar ik energie van krijg of passie voor voel en ik sta altijd open voor wat er op mijn pad komt. Door in die flow te leven en te werken heb ik de timing van bepaalde situaties of kansen leren waarderen en dat gun ik jou ook!

_DSC0340.jpg

Het is mijn overtuiging dat datgene wat je tegenkomt in het leven, voorbij komt zodat je er van kunt leren of groeien en dan maakt het echt niet uit of dit ‘grote’ of ‘kleine’ dingen zijn. Vaak kun je er zelf achter komen wat je mag leren maar het kan ook heel erg helpend zijn om hier samen met iemand over te sparren en soms kom je er alleen gewoon echt niet uit en heb je een uitgestoken hand nodig. Ik geloof dat alle antwoorden en wijsheid die je nodig hebt al in jouw authentieke zelf zitten, goed of fout bestaat volgens mij niet. We hebben allemaal wel het een en ander te leren en we kunnen elkaar hier weliswaar bij helpen maar de keuzes en de stappen die je zet, moeten echt van jou zijn! Dat is dan ook de reden waarom het zo belangrijk is dat de hulp die je inschakelt bij je past; het moet goed voelen (ondanks het feit dat het oncomfortabel mag zijn). Mijn motto is; ‘tis nooit zo rottig of het is wel ergens goed voor’!

(Paarden)coaching, sjamanistische coaching en ‘ik en mijn kudde’ zijn een greep uit de tools waarmee ik kan bijdragen aan jouw eigen proces van bewustwording en het opruimen van je eigen ‘rommel’. Ik geloof in echt en puur (het authentieke zelf dus), ergens vol voor gaan en dat je helemaal goed bent, precies zoals je nu bent!

Ik verwelkom je graag in mijn eigen praktijkruimte, gelegen aan de rand van natuurgebied de Groote Peel en laat je onderdompelen in de rust, warmte en uitdaging die deze plek te bieden heeft. We kunnen samen de rijbak of de wei in met de paarden, we kunnen rechtstreeks het natuurgebied in wandelen of we blijven in de praktijkruimte om samen aan de slag te gaan. Voel je uitgenodigd om vrijblijvend een gesprek aan te gaan en te voelen wat bij jou past op dit moment. Neem contact op via het contactformulier of stuur een appje, ik reageer zo snel mogelijk.                                                                                               

Keurmerk

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging; Vereniging PaardenCoaching Nederland (V-PCN) en ben in bezit van een keurmerk voor paardencoaches. V-PCN staat primair voor het borgen van de kwaliteit ten behoeve van het coachen met behulp van paarden in Nederland. Zij bieden daarnaast diverse keurmerken die staan voor de kwaliteit van professionele diensten. Hieraan kun je zien dat een paardencoach kennis van zaken heeft, zowel met betrekking tot het coachen met paarden maar ook als het gaat om het sociaal-emotionele welbevinden van de klant. Het keurmerk toont daarnaast aan dat ik me laat bijscholen om mijn kennis en ontwikkelingen omtrent paardencoaching up-to-date te houden. Dit houdt in dat ik ben opgenomen in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor paardencoaching (te vinden op Kwaliteitsregister Paardencoaches - Vereniging Paarden Coaching Nederland (v-pcn.nl) ).

bottom of page