top of page
_DSC0668.jpg

begeleiding

Begeleiding

Vanuit mijn jarenlange ervaring in zowel de jeugdzorg als de gehandicaptenzorg weet ik dat er nogal eens de behoefte ontstaat voor nét even wat extra aandacht of ondersteuning. Je kunt hierbij denken aan extra ondersteuning tijdens een traject (richting zelfstandigheid of juist bij het weer thuis gaan wonen) maar ook gedurende een residentieel verblijf of tijdens de dagdagelijkse gang van zaken thuis. De begeleiding/ondersteuning kan de vorm hebben van iets leuks doen samen, gewoon even weg zijn uit de situatie of bijvoorbeeld ondersteuning bij voorbereiding van een gesprek.

Ik weet dat het soms enorm praktisch kan zijn om voor dit soort dingen een neutraal persoon in te zetten maar dan wel iemand die kennis van zaken heeft: Aye Coaching & Begeleiding.

En dat diegene daarnaast het belang onderkent van samenwerking (vanuit rollen, posities en functies), transparantie en communicatie.

Begeleiding is ook mogelijk in combinatie met het verzorgen van de paarden. Denk aan het schoonmaken van de stallen, poetsen van de paarden of werken met de paarden in de rijbak. Paardrijden is tijdens de begeleiding niet mogelijk.

Mocht je nu denken; ‘ik ben inderdaad naar zoiets op zoek’, dan kan er in overleg gekeken worden wat het best aansluit bij de vraag of behoefte.

Duur

Tarief

In overleg

In overleg

bottom of page