top of page
_DSC0294.jpg

coaching

Coaching

Je kent het wel; soms loopt het gewoon allemaal even niet zo lekker! Hier kunnen enorm uiteenlopende verklaringen of redenen voor zijn. De één bevindt zich bijvoorbeeld in een heftige situatie en bij de ander lijkt er ergens iets stilzwijgend te zijn `ingeslopen’. Het maakt allemaal niet zoveel uit, het enige wat telt is dat je vooruit wil! Je wil hier iets mee gaan doen, en dat houdt ook in dat je bereid bent om daar tijd en energie in te gaan steken. Want laten we eerlijk zijn `shit happens’ en daar ontkomt helemaal niemand aan.

Het mooie hiervan is, is dat je dus niet alleen bent (al kan dat soms wel zo voelen). Je bent niet de enige die vastloopt en wat nog mooier is, is dat deze situaties altijd ruimte geven voor bewustwording! En daarmee dus kansen biedt om schatten en wijsheden in jezelf te gaan ontdekken. In mijn ervaring nodigen deze situaties juist uit tot het zoeken naar schatten. Deze schatten, oftewel het mooie en kansrijke wat lastige of ronduit verschrikkelijke situaties je te bieden hebben, raken je namelijk niet voor niets. De ontdekkingen in jezelf liggen dan voor het oprapen. Wat vind/voel ik hier nu eigenlijk echt van? Hoe is het voor mij om in deze situatie te zitten en wat zou ik eigenlijk het liefst willen? Wat heb ik hiervoor nodig, welk deel van/in mezelf mag ik hiervoor aan gaan spreken en in gaan zetten? Door jezelf dit soort vragen te gaan stellen en daarbij volkomen eerlijk naar jezelf te durven kijken, creëer je jouw eigen oplossingen voor de situatie waar je in zit. Daarnaast zal jouw eigen authentieke kracht en wijsheid gaan spreken om zo weer vooruit te gaan.

Coaching kan je helpen om jezelf met deze vragen te confronteren, om echt in een spiegel te kijken of om te sparren over je eigen gedachtegangen. Wees bereid om te gaan doen wat bij jou past, wat er voor jou nodig is en wat goed voelt voor jou (ondanks het feit dat dit zeer oncomfortabel kan zijn). Wees welkom! Ik denk met je mee in wat voor jou werkt en ga het proces graag met je aan, aye!

Duur

Tarief

+/- 1,5 uur​

€75,- ​

bottom of page