top of page
_DSC0380.jpg

Mijn rugzak

Opleidingen, cursussen en achtergrond

  • Pedagogische wetenschappen (Radboud Universiteit)

  • Excellent coach, Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs (Focus on U), Horsense

  • Sjamanisme “White faith”, Natuurlijk helen

  • Paardencoaching voor kinderen en pubers, Open2contact

  • Basiskennis Basisvertrouwen en Hechting, Ikev

  • CREF EMDR, Ikev

  • Systeemopstellingen, school of light
     

Naast deze afgeronde opleidingen en cursussen heb ik jarenlang ervaring opgedaan binnen de specialistische jeugdzorg. Ik heb er gewerkt als begeleider en ook als gedragswetenschapper. Daarnaast heb ik als begeleider en gedragsdeskundige gewerkt in de gehandicaptenzorg op een dagbesteding die zich richt op een doelgroep met complex gedrag.

Nieuwe dingen leren vind ik fantastisch! En ik ben dan ook altijd bezig mezelf te verdiepen in verscheidene onderwerpen met betrekking tot (persoonlijke) ontwikkeling door te lezen, bijscholingen te volgen, en natuurlijk niet te vergeten, door zelf gecoacht te worden!

Er is een enorme hoeveelheid aan coaches te vinden in allerlei soorten en maten. Om aan te kunnen tonen dat ik over de juiste kennis en vaardigheden beschik en het daarnaast belangrijk vindt dat coachen met behulp van paarden een echt vak is en dus vraagt om beroepsontwikkeling, ben ik aangesloten bij V-PCN (Vereniging Paarden Coaching Nederland). Dit is een beroepsvereniging die primair staat voor de borging van de kwaliteit ten behoeve van coachen met behulp van paarden in Nederland. Ik ben in het bezit van een kwaliteitskeurmerk waarbij het belangrijkste uitgangpunt is dat ik hiermee laat zien dat ik handelingsbekwaam ben met betrekking tot de inzet van paarden en dat ik mensen emotioneel kan ondersteunen tijdens de sessie. Het betekent ook dat ik me laat bijscholen om mijn kennis up-to-date te houden en aangesloten ben bij een netwerk wat zich hard maakt voor erkenning van het vak.

bottom of page